Vprašajte nas Prva stran

Proizvodnja

infoMetronik je podjetje, ki v celoti obvladuje problematiko proizvodnje. Imamo strokovnjake, ki znajo učinkovito avtomatizirati energetiko, klimatizacijo in prezračevanje v proizvodnih prostorih. Prav tako obvladujemo vodenje in avtomatizacijo tehnoloških procesov. Uspešni pa smo tudi pri zagotavljanju informacijske podpore sledljivosti proizvodnje in kakovosti proizvodov ter učinkovitosti proizvodnih procesov.

To nas postavlja v priviligiran položaj. Ko nastopamo kot informatiki, do potankosti razumemo moč podatkov iz stroje in energetskih sistemov. Ko nastopamo kot avtomatiki, se zavedamo moči informacij, do katerih pridemo, ko procesnim podatkom vtisnemo poslovni kontekst. reference-industrija

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

Razvoj in implementacija naših rešitev poteka v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2000, ki smo ga pridobili za celotno dejavnost podjetja, ter internimi pravilniki za zagotavljanje kakovosti.

Naše rešitve so skladne s priporočili dobre prakse in standardi s področja avtomatizacije in proizvodne informatike, kot sta standarda S88.01 in S95.01. Sledimo tudi standardom in priporočilom, ki jih narekujejo posamezne industrijske panoge, kot sta na primer GAMP 5 in 21 CFR Part 11 za farmacevtsko industrijo.

INDUSTRIJSKA PODROČJA, KI JIH PODPIRAMO

Naše rešitve so uveljavljene v farmacevtski industriji, živilski industriji, kemični industriji, mešalnicah krmil, v zadnjem času pa smo čedalje bolj uspešni tudi v industriji gradbenih materialov, metalurgiji, kovinsko-predelovalni industriji in energetiki.

 

Proizvodnja – Metronikove rešitve

NOVICE

Datum: 26.10.2018

V Metroniku smo ponosni, da smo kot poslovni partner Krke pri izgradnji tovarne Notol 2 aktivno sodelovali s svojimi rešitvami za avtomatizacijo in digitalizacijo in na ta način prispevali k visoki tehnološki naprednosti te tovarne.

Preberi več

ZAKAJ BI NAM ZAUPALI

Ker smo v 25 letih uspešno izvedli več kot 1000 projektov avtomatizacije in proizvodne informatike.

Ker v projektnih ekipah Metronika deluje več kot 70 inženirjev specializiranih za avtomatiko in informatiko.

Ker smo doslej pomagali znižati stroške in povečati dodano vrednost mnogim uglednim podjetjem.