Vprašajte nas Prva stran

Metronik uspešno izvedel obsežen IoT projekt za Telekom Slovenije

Metronik je v sodelovanju s Telekomom Slovenije zasnoval in zgradili tehnološko sodoben sistem daljinskega nadzora telekomunikacijske opreme Telekoma in gostujočih telekomunikacijskih operaterjev, ki je vgrajena v 191 objektih, razporejenih po celotni Sloveniji.

Preberi več

Švedska Ikea za izvedbo sistema avtomatizacije izbrala Metronik

Družba Ikea je v procesu izbora izvajalcev v močni mednarodni konkurenci kot najboljšega ponudnika za izvedbo sistema avtomatizacije ter nadzora in upravljanja elektro ter strojne energetike izbrala podjetje Metronik.

Preberi več

Farmacevtska industrija

Med našimi uporabniki so vodilna farmacevtska podjetja v Sloveniji in regiji, za katere smo izvedli več kot 1000 sistemov avtomatizacije klimatizacije in prezračevanja, sistemov računalniškega nadzora čistih prostorov, sistemov vodenja farmacevtskih, kemijskih in biofarmacevtskih tehnoloških procesov ter sistemov za informacijsko podporo proizvodnim procesom. Pri tem dosledno sledimo regulatornim zahtevam ter standardom in priporočilom farmacevtske industrije.

 


krka

 

Za podjetje Krka smo izvedli številne sisteme avtomatizacije klimatizacije, prezračevanja in energetike, sisteme vodenja tehnoloških procesov ter računalniškega nadzora proizvodnje in čistih prostorov. Uvedli smo tudi proizvodni portal MePIS OPEX, vključno z nadzorom nad učinkovitostjo proizvodnje (OEE), s Krko pa sodelujemo tudi na področju serializacije in prizadevanjih za t.i. Anti-Counterfeiting.

 


Lek

 

V Lekovih obratih smo izvedli sisteme avtomatizacije klimatizacije, prezračevanja in energetike, vključno z nadzorom nad čistimi prostori, ter sisteme vodenja farmacevtskih in biofarmacevtskih tehnologij. Uvedli smo rešitve za detekcijo in klasifikacijo zastojev na pakirnih linijah ter procesni historian za potrebe proizvodnje in razvoja.

 


PLIVA_logo_CMYK

 

V podjetju Pliva smo izvedli več sistemov avtomatizacije in šaržnega vodenja proizvodnje aktivnih učinkovin (API), računalniškega nadzora proizvodnje ter vodenja farmacevtskih tehnologij. Vpeljali smo tudi sisteme vodenja in nadzora energetike, klimatizacije in prezračevanja ter nadzora nad čistimi prostori.

 


jgl

 

V podjetju Jadran Galenski laboratorij smo uvedli proizvodni informacijski sistem za obvladovanje proizvodnih postopkov in materialnega toka v farmacevtski proizvodnji MePIS LS. Sistem smo dopolnili s sistemom MePIS OPEX, ki omogoča izračun in prikaz ključnih proizvodnih kazalnikov v realnem času. Izvedli smo tudi več sistemov avtomatizacije klimatizacije, prezračevanja in energetike, vključno z nadzorom nad čistimi prostori ter sistemov vodenja farmacevtskih tehnologij.

 


Hemofarm-logo

Za proizvodni obrat podjetja Hemofarm v Rusiji smo izvedli BMS/EMS sistem za vodenje klimatizacije, prezračevanja in energetike ter nadzor nad čistimi prostori v proizvodnji.

 


reference_logo_activis

 

Za podjetje Actavis smo izvedli več projektov avtomatizacije klimatizacije, prezračevanja in energetike, vključno z nadzorom nad čistimi prostori.

 


Bonslijek

V podjetju Bosnalijek v Sarajevu smo izvedli več projektov avtomatizacije klimatizacije, prezračevanja in energetike, vključno z nadzorom nad čistimi prostori v skaldu z GMP standardi.


belupo

Za podjetje Belupo smo izvedli več projektov avtomatizacije klimatizacije, prezračevanja in energetike, vključno z nadzorom nad čistimi prostori, uvedli sisteme za nadzor in vodenje farmacevtskih tehnoloških procesov, na procesu tehtanja pa smo uvedli tudi proizvodni informacijski sistem MePIS LS.

 


Drugi uporabniki:

Abifarm (Gruzija)
Apipharma (Hrvaška)
Farmanova (Srbija)
Farmavita (BiH)
Fitofarm (Makedonija)
Galafarm (Makedonija)
Habit Pharm (Črna Gora)
Institut Vinča (Srbija)
Marifarm
Pharmaswiss (Srbija)
Protek (Rusija)
Razvitak (Hrvaška)
Salus
Sandoz (Poljska)
Valenta Pharmaceuticals (Rusija)
Veterina (Hrvaška)

 

 

NOVICE

Datum: 29.06.2018

Metronik je v sodelovanju s Telekomom Slovenije zasnoval in zgradili tehnološko sodoben sistem daljinskega nadzora telekomunikacijske opreme Telekoma in gostujočih telekomunikacijskih operaterjev, ki je vgrajena v 191 objektih, razporejenih po celotni Sloveniji.

Preberi več

ZAKAJ BI NAM ZAUPALI

Ker smo v 25 letih uspešno izvedli več kot 1000 projektov avtomatizacije in proizvodne informatike.

Ker v projektnih ekipah Metronika deluje več kot 70 inženirjev specializiranih za avtomatiko in informatiko.

Ker smo doslej pomagali znižati stroške in povečati dodano vrednost mnogim uglednim podjetjem.