Vprašajte nas Prva stran

Elektroenergetika

Uswitchyardkvarjamo se z rešitvami v energetiki od proizvodnje do distribucije in učinkovite rabe električne energije.

Nudimo opremo za transformatorske postaje različnih napetostnih nivojev in sisteme za zaščito, vodenje in nadzor le teh ter pripadajočih elektroenergetskih omrežij. Ob tem pa zagotavljamo našim partnerjem tudi napredne rešitve za njihove elektroenergetske naprave in sisteme.

Optimizirana zasnova in učinkovitejši sistemi vodenja in zaščite objektov OVE zagotovijo nižjo investicijo in optimalno obratovanje le teh, kar je ob nenehnem zniževanju subvencij ključnega pomena za donosnost naložbe.

Učinkovita raba energije poleg znižanja porabe pomeni tudi optimalni časovni razpored porabe energije, kar se dosega z upravljanjem porabe. Tudi ko se same porabe ne zniža se s primernim režimom odjema energije iz omrežja zniža stroške za energijo. Na to se da vplivati z rezličnimi sistemi, ki jih nudimo svojim partnerjem.

 


 

Kontakt

jurij-curk  

dr. Jurij Curk
Vodja programa
jurij.curk([at])metronik.si
01/514-08-31
041-776-603

 

NOVICE

Datum: 26.10.2018

V Metroniku smo ponosni, da smo kot poslovni partner Krke pri izgradnji tovarne Notol 2 aktivno sodelovali s svojimi rešitvami za avtomatizacijo in digitalizacijo in na ta način prispevali k visoki tehnološki naprednosti te tovarne.

Preberi več

ZAKAJ BI NAM ZAUPALI

Ker smo v 25 letih uspešno izvedli več kot 1000 projektov avtomatizacije in proizvodne informatike.

Ker v projektnih ekipah Metronika deluje več kot 70 inženirjev specializiranih za avtomatiko in informatiko.

Ker smo doslej pomagali znižati stroške in povečati dodano vrednost mnogim uglednim podjetjem.