Vprašajte nas Prva stran

Rešitve za industrijo

V Metroniku ustvarjamo celovite rešitve za industrijo na segmentih avtomatizacije, računalniškega vodenja in informatizacije procesov. V naše rešitve integriramo rezultate lastnega razvoja ter opremo in znanja vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Avtomatizacija in računalniško vodenje proizvodnih procesov

Zagotavljamo večjo zanesljivost in pon ovljivost procesov, boljši nadzor nad obratovanjem, učinkovito diagnostiko napak in podporo vzdrževanju ter višjo kakovost izdelkov.

Preberi več

Avtomatizacija in računalniški nadzor energetskih sistemov in klimatizacije

Zagotavljamo optimalno delovanja energetskih sistemov, podporo učinkoviti rabi energije ter učinkovito diagnostiko napak in podporo vzdrževanju.

Preberi več

Informacijska podpora proizvodnim procesom s sistemom MePIS

Zagotavljamo sledljivost materialov in procesov, obvladovanje kakovosti proizvodov in učinkovitosti procesov ter boljšo izkoriščenost opreme in nižje stroške.

Preberi več

Informacijske rešitve za upravljanje z energijo

Zagotavljamo učinkovito rabo energetskih virov, energetsko varčnost ter nižje stroške za energijo.

Preberi več

Analitične rešitve za dvig učinkovitosti in kakovosti proizvodnje

Zagotavljamo razumevanje procesov in porabe virov v proizvodnji.

Preberi več

Rešitve za industrijo

INTEGRACIJSKI MODEL METRONIK

metronik-model

Metronik je podjetje, ki v celoti obvladuje problematiko vodenja procesov. Imamo strokovnjake, ki znajo učinkovito avtomatizirati energetiko, klimatizacijo in prezračevanje v proizvodnih prostorih. Prav tako obvladujemo vodenje in avtomatizacijo tehnoloških procesov. Uspešni smo tudi pri zagotavljanju informacijske podpore sledljivosti proizvodnje in kakovosti proizvodov ter učinkovitosti proizvodnih procesov.

To nas postavlja v priviligiran položaj. Ko nastopamo kot informatiki, do potankosti razumemo moč podatkov iz strojev in energetskih sistemov. Ko nastopamo kot avtomatiki, se zavedamo moči informacij, do katerih pridemo, ko procesnim podatkom vtisnemo poslovni kontekst.

 

INDUSTRIJSKA PODROČJA, KI JIH PODPIRAMO

Naše rešitve so uveljavljene v farmacevtski industriji, živilski industriji, kemični industriji, mešalnicah krmil, v zadnjem času pa smo čedalje bolj uspešni tudi v industriji gradbenih materialov, metalurgiji, kovinsko-predelovalni industriji in energetiki.

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

Razvoj in implementacija naših rešitev poteka v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008, ki smo ga pridobili za celotno dejavnost podjetja, ter internimi pravilniki za zagotavljanje kakovosti. Aktivnosti, ki jih izvajamo za farmacevtsko panogo, sledijo tudi zahtevam GMP. Naše rešitve so skladne s priporočili dobre prakse in standardi s področja avtomatizacije in proizvodne informatike, kot sta standarda S88.01 in S95.01. Sledimo tudi standardom in priporočilom, ki jih narekujejo posamezne industrijske panoge, kot sta na primer GAMP 5 in 21 CFR Part 11/ EU Annex 11 za farmacevtsko industrijo.

NOVICE

Datum: 01.12.2017

Metronik kot član konzorcija 11 slovenskih podjetij PAKT sodeluje pri razvoju novih inovativnih rešitev za energetiko.

Preberi več

ZAKAJ BI NAM ZAUPALI

Ker smo v 25 letih uspešno izvedli več kot 1000 projektov avtomatizacije in proizvodne informatike.

Ker v projektnih ekipah Metronika deluje več kot 70 inženirjev specializiranih za avtomatiko in informatiko.

Ker smo doslej pomagali znižati stroške in povečati dodano vrednost mnogim uglednim podjetjem.